Home / Servicii / Programe si workshop-uri de Wellness

linie

Programe si workshop-uri de WellnessProgramele de wellness la locul de munca sunt foarte diverse, variind de la cele cu scop informational, pana la strategii complexe integrate in structura organizationala. Aceste programe si workshop-uri au menirea de a promova o viata sanatoasa si echilibrata, astfel incat sa aveti o echipa puternica si sanatoasa. Programele de wellness contribuie la imbunatatirea productivitatii, lacresterea moralului si a satisfactiei profesionale, fidelizarea angajatilor, imbunatatirea sanatatii si reducerea costurilor datorate angajatilor.

Intr-o prima faza realizam o analiza a echipei pentru a identifica eventuali factori de risc, iar ulterior cream un workshop sau un program personalizat, menit sa aduca echilibru si sanatate in cadrul echipei dumneavoastra.

Aceste programe si workshop-uri acopera o arie larga de activitati si pot fi clasificate in cateva categori: educatie pentru sanatate, evaluarea riscurilor, managementul timpului, fitness si mindfullnes.

Daca doriti sa aflati mai multe despre fiecare categorie in parte, cat si alte detalii despre workshop-urile si programele oferite, va rugam sa ne contactati.


©Copyright 2013 Artsage massage / Powered by LoRaaL
Contact:
Mobil: 0745 541 950
Email: office@artsage.ro