Home / Servicii / Studiu - impact Chair Massage

linie

Studiu – impact Chair Massage


Stresul la locul de munca a fost si continua sa fie o problema universala si costisitoare in cadrul organizatiilor. In conditii normale, locul de munca poate fi stresant datorita realitatilor curente ale mediului organizational: deadline-uri, prezentari, presiunea unor rezultate excelente sau schimbarile si restructurarile care au loc.

Pentru a diminua stresul angajatilor au fost construite diverse programe cu rolul de a promova starea de bine si sanatatea acestora. De-a lungul timpului au fost adaptate si dezvoltate in cadrul mediului organizational diverse astfel de tehnici: relaxarea, meditatia, managementul timpului, programe de consiliere, fitness, etc.

Echipa Artsage massage, prin serviciile de chair massage, va ofera una dintre cele mai rapide si eficiente metode de inlaturare a stresului. Incepand cu anul 1986, an in care compania Apple a introdus masajul la birou in programul de Wellness, aceasta metoda a fost experimentata in diverse studii, fiind demonstrata eficienta ei in eliminarea stresului si sustinerea productivitatii.

Deoarece avem incredere in calitatea serviciilor noastre si in impactul benefic pe care acestea il au asupra echipei dumneavoastra, la cerere, realizam un studiu de specialitate cu ajutorul caruia masuram impactul masajului la birou asupra nivelului de stres si anxietate al angajatilor dumneavoastra. Studiul realizat este qvasi-experimental, iar in cadrul lui se folosesc masuratori pretest si posttest, folosindu-se si un grup de control.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.
©Copyright 2013 Artsage massage / Powered by LoRaaL
Contact:
Mobil: 0745 541 950
Email: office@artsage.ro