Home / Servicii / Analiza Wellness a mediului organizational

linie

Analiza Wellness a mediului organizationalIn mediul organizational conceptul de „calitatea vietii” se afla in legatura directa cu sanatatea, starea de bine si satisfactia profesionala a angajatilor. Studiile au aratat cum calitatea vietii profesionale, a fiecarui angajat depinde in mare masura de mediul intern al organizatiei din care face parte, dar si invers, organizatia in sine depinde de calitatea vietii profesionale a angajatilor.

Adeseori, companiile, fara sa ia in considerare aceasta legatura bidirectionala, nu acorda o atentie deosebita si nici bugete suficiente, programelor ce tin de promovarea sanatatii si a calitatii vietii a propriilor angajati. La polul opus se afla companiile care apeleaza la programele de wellness care datorita impactului pe care il au, sustin economisirea de bani si contribuie la intarirea mediului organizational.

In completarea serviciilor noastre oferim studii de specialitate in care analizam calitatea vietii profesionale a angajatilor. Intr-o prima faza identificam valorile angajatilor si apoi le masuram, astfel incat sa obtinem o prima imagine a calitatii vietii profesionale. Intr-o a doua faza masuram o serie de variabile relevante, iar in functie de rezultatele obtinute venim cu solutii si programe menite sa ridice calitatea vietii profesionale a angajatilor dumneavoastra.

Aducand o influenta pozitiva asupra calitatii vietii profesionale, contribuiti la cresterea productivitatii, la imbunatatirea calitatii serviciilor si a produselor, la sustinerea gandirii creative si a inovatiei si la intarirea capacitatilor intelectuale.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre serviciile noastre, va rugam sa ne contactati.

©Copyright 2013 Artsage massage / Powered by LoRaaL
Contact:
Mobil: 0745 541 950
Email: office@artsage.ro