Home / Despre Chair Massage / Despre Chair Massage

linie

Despre Chair Massage


Chair massage - masajul pe scaun, este realizat cu ajutorul unui scaun portabil, special conceput astfel incat odata asezat pe el sa te simti comfortabil si relaxat. Un atu al acestui tip de masaj este faptul ca nu se folosesc uleiuri sau creme si nici nu trebuie sa te dezbraci.

Scaunul de masaj, cu un design ergonomic, sustine capul, trunchiul, bratele si picioarele astfel incat corpul ramane intr-o pozitie verticala, care faciliteaza alinierea adecvata a coloanei vertebrale. Odata asezat in aceasta pozitie poti respira mai profund, astfel respiratia si pulsul scad, fapt care aprofundeaza starea de relaxare.

In aceasta pozitie terapeutul poate masa zona capului, gatului, umerilor si a spatelui, dar de asemenea are acces si la brate si maini. In realizarea masajului pe scaun se foloseste o combinatie de mai multe tipuri de masaj, cele mai cunoscute fiind Shiatsu, Yumeiho, masajul deep tisue si masajul suedez. Chair massage este realizat de catre terapeutii nostrii, absolventi ai facultatii de kinetoterapie sau balneo-fizio-terapie.

Scaunul de masaj fiind pliant, este foarte usor de transportat si de asemenea poate fi montat in aproximativ orice loc, ocupand o suprafata redusa. Aceasta caracteristica si faptul ca pentru a beneficia de masaj ramai imbracat, fac ca masajul pe scaun sa fie accesibil si convenabil.

O sedinta de masaj pe scaun poate dura intre 10-30 minute, cele mai uzuale fiind sedintele de 15 sau 20 de minute. Efectele masajului pe scaun sunt rapide si de durata; pe langa sentimentul de relaxare veti fi incarcati de energie si pregatiti sa va intoarceti la activitatile zilei.

In prezent exista studii care sustin variatele beneficii ale masajului pe scaun. Mai multe despre acestea puteti afla in sectiunea Beneficii.
Artsage massage - Despre Chair Massage
©Copyright 2013 Artsage massage / Powered by LoRaaL
Contact:
Mobil: 0745 541 950
Email: office@artsage.ro