Home / FAQ

linie

FAQ - Intrebari frecvente

Am structurat si dezvoltat serviciile noastre, astfel incat colaborarea cu noi sa fie cat mai usoara si sa contribuie la succesul activitatii pe care o desfasurati sau a evenimentului pe care il organizati. Speram ca intrebarile si raspunsurile pe care le gasiti mai jos vor crea o imagine cat mai clara despre serviciile oferite de echipa Artsage massage. Daca totusi aveti si alte intrebari va rugam sa ne contactati.

De ce as beneficia de chair massage oferit de Artsage massage?

Serviciile de on chair massage aduc beneficii directe atat pentru angajat cat si pentru angajator. Astfel, masajul pe scaun:

 • Creste starea de bine si sanatatea angajatilor. De fapt cum spune si motto-ul nostru... „wellness at your office”
 • Reduce nivelul de stres si anxietate
 • Reduce rigiditatea musculara si durerile aparute in urma sederii indelungate la birou
 • Creste puterea de concentrare
 • Creste productivitatea si motivatia in randul echipei
 • Reenergizeaza si fidelizeaza angajatii
 • Este un mod eficient de a recompensa echipa

De asemenea, daca aveti anumite probleme specifice, puteti sa discutati cu terapeutii nostri, la sugestia dumneavoastra acestia axandu-se pe problema pe care doriti sa o rezolvati.

Pentru mai multe detalii despre beneficiile masajului la birou puteti intra pe pagina Beneficii.

Ce tipuri de masaj ofera echipa Artsage massage?

Echipa Artsage ofera servicii doar de chair massage, axandu-se pe doua directii: masajul la birou si masajul la evenimente. Fiind foarte specifici in serviciile oferite, calitatea serviciilor noastre este foarte ridicata, atat echipa, cat si serviciile in sine fiind perfect adaptate mediului organizational.

De ce as alege echipa Artsage massage?

Calitatea superioara a serviciilor oferite pleaca de la expertiza staff-ului de conducere. Cu o experienta indelungata in domeniul masajului si in cel organizational, cunoastem foarte bine nu doar serviciile pe care le oferim, ci si mediul caruia ne adresam.

Punctul nostru forte este echipa, formata din terapeuti calificati, absolventi ai Facultatii de Kinetoterapie si Balneofiziologie. Inainte de a activa in randul echipei, fiecare membru trece printr-un curs de formare special conceput pentru serviciile de „on chair massage”. Astfel, serviciile noastre sunt oferite de terapeuti profesionisti, cu o atitudine deschisa si prieteneasca, intotdeauna atenti la nevoile dumneavoastra.

Ce este chair massage si in ce conditii/unde se poate beneficia de el?

Masajul pe scaun este o modalitate eficienta si placuta de a inlatura stresul. Acest tip de masaj se realizeaza intr-un scaun special conceput pentru a oferi beneficiarului o pozitie relaxanta. Printr-un masaj dinamic si relaxant, terapeutii nostri detensioneaza si relaxeaza zona capului, gatului, umerilor, trunchiului, bratelor si mainilor.

Masajul poate fi realizat langa biroul de lucru sau in orice camera separata pusa la dispozitie de catre beneficiar. Terapeutii nostri ajung cu 15 minute inainte de sedintele de masaj, astfel incat au timp sa monteze scaunele si sa se pregateasca. La plecare camera este lasata in aceleasi conditii in care a fost primita.

On chair massage implica dezbracarea si folosirea uleiurilor?

Masajul pe scaun este astfel conceput incat nu se folosesc uleiuri, iar beneficiarul nu trebuie sa se dezbrace. De asemenea masajul nu afecteaza hainele si nici infatisarea generala, singura schimbare avand loc la nivelul corpului, acesta devenind energizat si revitalizat, fiind gata sa ne sustina in continuare, in realizarea activitatilor noastre.

Cat dureaza o sedinta de on chair massage si cat de frecvente sunt sedintele?

O sedinta de masaj poate dura intre 10 si 30 de minute, cel mai frecvent fiind intalnite sedintele de 15-20 de minute. In ceea ce priveste o sedinta de 10 minute, aceasta are rolul mai degraba de a ajuta la eliminarea stresului, pe cand o sedinta mai lunga duce si la o relaxare mai in profunzime a corpului. Frecventa sedintelor variaza in functie de nevoile angajatilor si bugetul beneficiarului. Astfel, sedintele de on chair masssage pot fi oferite o data pe saptamana, de doua ori pe saptamana, o data la doua saptamani sau lunar. Bineinteles, ne adaptam nevoilor fiecaruia iar daca acestea nu intra intr-un tipar clasic, oferim o solutie optima.

Se poate intampla sa adorm sau sa fiu prea relaxat?

In timpul sedintei de masaj e posibil sa adormiti pentru cateva minute, dar acesta e doar un somn de suprafata, de alfel foarte benefic si cu efect regenerator. Datorita masajului tonic, dinamic, starea de amorteala si relaxare va fi in curand inlocuita de o atitudine energica si buna dispozitie. On chair massage este alternativa sanatoasa a unui esspresso puternic.

Care sunt preturile practicate si cine plateste?

Stim ce inseamna planificarea bugetului si cat de stresanta poate fi aceasta sarcina. Deoarece dorim sa contibuim la inlaturarea stresului si nu la accentuarea lui, preturile practicate de noi sunt rezonabile si flexibile. Astfel, preturile variaza in functie de frecventa si durata sedintelor, numarul de angajati si numarul de terapeuti de care aveti nevoie.

De obicei companiile platesc pentru servicile de on chair massage, dar la fel de bine se poate intampla ca plata sa fie impartita intre companie si angajat, sau sa fie sustinuta doar de angajat. Precizam faptul ca avem statutul de unitate protejata, acest aspect fiind un atu pentru companiile cu peste 50 de angajati. Daca doriti sa aflati mai multe puteti sa cititi aici.

Cum fac o programare?

Pentru o programare, contactati-ne pentru a ne oferi urmatoarele detalii:

 • Numele si adresa companiei
 • Persoana de contact
 • Data la care doriti sa beneficiati de on chair massage
 • Numarul aproximativ de persoane care vor beneficia de masaj
 • Durata unei sedinte de masaj

Exista restrictii de la acest tip de masaj?

In mod normal aproape oricine poate beneficia de masajul pe scaun, fiind putine situatii in care starea de sanatate sa fie agravata in urma acestui masaj. La inceputul sedintei de masaj, terapeutul va va adresa cateva intrebari de sanatate pentru a identifica anumite suferinte cronice sau acute, de genul raceli, hipertensiuni, hernie de disc, tumori maligne, plagi deschise, fracturi etc. Desi in anumite cazuri este mai bine sa nu beneficiati de un masaj pe scaun, in alte situatii, de genul rani sau luxatii in anumite parti ale corpului, masajul poate fi realizat, evitand zona afectata.

©Copyright 2013 Artsage massage / Powered by LoRaaL
Contact:
Mobil: 0745 541 950
Email: office@artsage.ro